Beretningen generalforsamling 2018

Så blev det 2018 og vi kan se tilbage på et år der er gået hurtigt og godt.

Den daglige leder samt de ansatte får huset til at funger, og det er vi i bestyrelsen glade for. Vi sætter stort pris på den aktivitet og initiativ der bliver udvist af personalet, og for slet ikke at glemme de frivillige, dem er vi også utrolig glade for, de er også med til at få huset til at funger, uden deres hjælp var vi ikke der hvor vi er nu. Så tak til jer alle for jeres hjælp.

Flere hænder det kan vi sagtens bruge, så kender i en eller nogen som gerne vil være med til at gøre en forskel og som har lidt tid i overskud, så fortæl dem om Medborgerhuset, der er altid noget der kan hjælpes med.

Vi har 600 bruger gennem huset hver uge. I december havde vi dog rekorden på 1250 personer, så vi kan jo kun glæde os over den store interesse for, hvad der bliver arrangeret af foreninger, som synes at Medborgerhuset har de perfekte rammer. Foruden kommer de private fester i weekenderne.

Dem vi har fast arrangementer med er:

Ældresagen.

Fjordens Køreskole

RKSK

G-Faktor

Cafe Røde Kors

Aof

Men der er plads til flere, så kom endelig.

Ældresagen arrangerer sang cafe, og suppesøndag.

Suppesøndag er blevet et godt initiativ. Der kommer ca. 35 personer. Det er ikke altid de samme, men der er dog mange genganger.  Det kan være en der følges med en veninde eller for den sags skyld en ven, eller et ægtepar. 80 % af deltagerne er enlige. Men helt sikkert så hygger de sig og snakken går, når der ikke bliver sunget en sang fra højskolesangbogen. Spil Sammen leverer musikken, til stor glæde for alle. Men fremover bliver det Medborgerhuset egen arrangement.

Så er der kommet noget nyt til huset ”Baby motorik ” det er hver torsdag fra 12-13. Det er i samarbejde med AOF.

Demenscafe det er tirsdag eftermiddag i ulige uger.

Hygge cafe, onsdag i 2. sidste uge om måneden. Det er dog i sine spæde opstart. Man er selv med til at bestemmer, hvad der skal ske i Caféen. På det første møde kom der ønsker om at spise sammen, gå ture, tage på udflugter, men også blot snakke og hygge.

Så har vi igen valgt at holde Kreauge for 3. til 5. klasse i uge 27.  Der er kommet mange positive tilbagemeldinger. Det er så flyttet en uge i år, da børnene går i skole i uge 26.

Vores fremadrettede aktiviteter i Medborgerhuset:

Demens Caféen vil få mere fokus, da vi har fået positiv tilkendegivelse fra §18 midlerne, så der blandet vil blive 4 arrangementer med oplæg med udefrakommende oplægsholdere, som vil være åbne for alle.

Derudover vil der komme spændende oplæg og musikalske arrangementer i det nye program år. Pernille er begyndt at planlægge, så er der gode idéer, så vend forbi Pernille med forslag.

Der er blevet større fokus på hjemmesiden og Facebook, takket været Arne.

Arne har gjort et fantastisk stykke arbejde, tak for det.

Man kan nu tilmelde sig arrangementer via hjemmesiden.

 

Så har vi har fået MobilePay, dejligt.

 

Der har været forsøgt med online booking af huset, men det kan vi desværre ikke få. Eller det vil sige den model, vi skal bruge, har vi ikke råd til at få. Så det er fortsat via tlf. og mail.

Pernille er starte op med nyt regnskabsprogram så derfor ser vores faktura anderledes ud.

Vores tilbagevendende problem er pladsen i huset, det er altid en udfordring når der er flere lokaler i brug. De små lokaler er ikke tilgængelige når det store sal er optaget.

Toiletforholdene er ikke optimale, to toiletter til evt. 100 personer.

Parkeringspladserne er også en udfordring 12 parkeringspladser til 100 personer.

Vi har haft en dialog med udlejer om tilbygning, men ikke nået i mål.

På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne takke alle holdene for et godt samarbejde gennem året der er gået. Tak fordi i er med til at passe på huset og tak fordi i bruger huset.

Og med de ord vil jeg gerne overlade bestyrelsens beretning til godkendelse af generalforsamlingen.

 

Godkendt af generalforsamlingen 13. marts 2018

Daglig leder


Pernille Priess Pedersen

Kontoret er åben mandag - torsdag kl. 9.00 - 13.00
Fredag efter aftale

 

 farsus.dk

 

 

 

Vi støtter Medborgerhuset

AOF Ringkøbing-Skjern

AOF Ringkøbing-Skjern finder du på:
Herningvej 7A, Ringkøbing
Se alle de fine kurser der findes i Kommunen.
Gå til AOF's hjemmeside her: KLIK

 

© 2021 All Rights Reserved. Ringkøbing - Skjern Medborgerhus | Herningvej 7 A| 6950 Ringkøbing | Tlf: 97 32 55 30 | E-mail: medborgerhuset@medbring.dk